everybody think that they have it all.

dålig uppdatering var det ja. har varit hos mamma hela helgen då jag legat i magsjuka/feber så hon har fått pyssla om mig allt vad hon orkat. men idag var jag tillbaka i lägenheten mot alls odds och åkte med några härliga ut på en skotertur grillning varm oboy och allt som hör till(johan hoppas du är medveten om att du betalar för skadorna min rygg troligtvis fått..) mycket bra dag men nu säger kroppen ifrån igen så tidig kväll var det! tjing

Det nya är att dricka ihjäl sig av kaffe i...

img_0553 (MMS)

Det nya är att dricka ihjäl sig av kaffe istället för lunch och ikväll ska vi planera Rhodos wiiho, hörs!


Idag fick vi in kristen zip jeans i SVART,...

img_7796 (MMS)

Idag fick vi in kristen zip jeans i SVART, 399 sek. Skynda fynda!!!


TJEJER TITTA HIT

jag har hittat en resa som även passar alla våra önskemål!!! billig(viktigt) 1 vecka 25e maj rhodos nära till city hotellrum inredda med leopardgardiner och röda plaststolar bar och det viktigaste........poolbar! ta inte det här oseriöst för det verkar kung hörs /reseledaren bithén


Efter jobbet bjöd mamma på tacos och nu är...

img_6455 (MMS)

Efter jobbet bjöd mamma på tacos och nu är vi hos pojjan och ser hockey, mysig tisdag:-)


ett tårkalas och gossip med emmaalm nu.

ruggigt bra dag. jobbade till 4 sen middag med emma på waynes, den klassiska kycklingsallen(vem är förvånad?) och en konversation på 2 timmar om utlandet. kan det sluta i alanya ja vem vet! en sista kväll med "gänget" och the next tree days. sentimental som man är slutade det med tårar då stina lämnat mig med bilen för att åka till oslo imorgon, kommer att kännas som en evighet till nästa gång vi ses bästa tjejen♥ lycka till med allt och jag saknar dig redan. men för att tänka på annat så går jag över till emma och ser gossip girl nu statte får självklart besök!!!!

söndag.

galen helg och det kan man ju inte annat än att gilla, ett härligt gäng flickor samlade för andra dagen i läggan för att senare skapa ett dansgolv på olles och somna efter sex. många härliga skratt har förgyllt dagen(vi hoppar ångesten för första gången) gossip girl under täcket hos alle och 5 riktigt slitna tjejer hos linn senare. nu till mer gossip g och skura golvet(vem har spillt 10 liter röd dricka överallt???) puss

lördag då

det kan ha gått lite överstyr igår för det allra flesta har blivit påmind om incidenter hela dagen och fnissat för mig själv. drog mig upp ur sängen imorse och efter jobbet gick jag till max för att sitta mitt i halva luleåklacken och äta pommes och green and garlic. kunde inte komma ifrån mitt brutala sug efter pommes som oftast kommer lägligt dagen efter en hård utekväll men det är lugnt jag smälte in otroligt bra och kände mig inte alls ensam. nu till nästa jobb och hoppas på en städad lägenhet då jag kommer hem(hihi tyck om dig stina) 

Tack kära vänner för en fantastisk kväll(o...

img_6129 (MMS)

Tack kära vänner för en fantastisk kväll(och alle för att du iprincip räddat mitt liv) och nu jobbar jag till 9 sen taggar vi om såklart;-)


If they don't chase you when you walk away, keep walking.

basic dag så king dag. jobbat på trican sen ätit middag med pappa och helen(även en fin tröja och en lampa rikare) sen hem till läggan för att fixa och dona. alle har även hjälpt mig, ni vet klarar ju väldigt lite själv flickig som man är. så det har skruvats här i lägenheten och sen till shell för att köpa chips och cola. film och snack resten av kvällen och det planeras inflyttningsfest här imorgon? bättre sent än aldrig det vet ni!

gillar mitt nytänkande angående flaskhållare och det blir tufft att sova inatt om bilden visar att jag satt på förkrök och fotade mig själv(det mesta talar för det..)


if you don't understand my silence, how will you understand my words?

har haft vääääääärldens mysigaste dag med mina bästa vänninor. det började med skönsång nanting och slutade med mycket shopping till lägenheten som kajsa hjälp mig med att pyssla ihop ikväll och det är väldigt spännande hur vi hittar lösningar i allt. har någon monterat ner en hylla med enbart en kniv? nä förstod det men det kan jag säga att vi har gjort och jag ska inte säga att det var lätt. har ju även ätit godaste maten idag och sovit sex timmar på två dygn. hundra doftljus och nybäddad säng, natti!

Nu är vi halvvägs till haparanda och reste...

img_6361 (MMS)

Nu är vi halvvägs till haparanda och resten av resan ska jag äga tjejerna i bilbingo;).


I could easily forgive his pride, if he had not mortified mine.

jag har väldigt svårt för det där med att stressa och det vet de flesta. det leder oftast till att jag alltid ska vänta till sista minuten med allt och därmed drabbas av stressfrakturer och hjärtklappning bland annat. har sprungit omkring ikväll som en galning där jag hann med ett stopp för lite chokladglass och hockey hos iddelu för att inte stupa. nu är allt klart för trippen imorgon, lite impulsivt åker jag kajsa och stina till ikea för att handla allt som är kvar till lägenheten och bara för nöjet också. en liten roadtripp innan stina lämnar landet och det kommer bli minnesvärt minst sagt!!!!!!! 

2009

do you know that there's still a chance for you?

blev så att jag övernattade på risbergsgatan inatt, väldigt trevligt med småprat till sentimmarna och tv tittande till 4 idag då vi tog oss i kragen och rörde oss ut ur barbietäcket(viktigt!) sen till lägenheten för "spelkväll" där den ena var sämre en den andra och tips från coachen såhär en måndagkväll, om du vill vinna gör allt för inte hamna på linns lag! nog om det och jag kan säga att vi planerat en utlandsresa också men 8 tjejer med starka viljor går tyvärr inte lätt ihop. det börjar klarna och det ryktas om att det bokas på onsdag? vore ju king och nu viker jag in puss:-) 


klarar du inte av mig då jag är som sämst är du heller inte värd mig då jag är som bäst.

har aldrig varit så nöjd som igår att jag varit nykter. jag satt med 3 otroligt slitna personer tills en efter en somnade i de märkligaste ställningarna i soffan, själv var jag piggare än någonsin sådär sex på morgonen. känner mig däremot bakis idag vilket är märkligt och kanske håller med henke "hahaha din kropp är inställd på det;-)" nu ska jag ut och gå sen mysa med kajsa och stina. solsidan är ju giveeeeeeeet

Japp jag är på efterfest nu helt nykter. P...

img_6906 (MMS)

Japp jag är på efterfest nu helt nykter. Piggast på stället är ju rätt givet!


without struggle there is no progress.

mina små vänner skulle upp och göra nytta för sig imorgon så jag är hemma redan, vistelsen här blev däremot inte långvarig då jag tar mitt kilo godis(3.90 på maxi vem kan stå emot?) och går över till emma för att avsluta den här lugna/nyktra kvällen (bjuder även på mitt klädval såhär dagen till ära) gnight:-)


En dag på stan och nu kinamat och hockey m...

img_7307 (MMS)

En dag på stan och nu kinamat och hockey med linnsan och ange. Ha en trevlig kväll:-)


jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig.

har ju världens bästa granne som ringer halv 2 en fredagkväll och erbjuder en statoilfrench. och citat kommer att levereras från fired up så länge vi lever, mysig kväll och nu ska jag fortsätta bläddra igenom sommarbilder och bjuder på en minst sagt full bild från studenten-onsdagen. sov gott:-)

happyness is a mood not a destination.

äääääääääntligen helg. ledig till tisdag och det finns lite att må dåligt över, värmer nu pasta alfredo i ugnen för lite extra fredagslyx i min ensamhet. och åker sen vidare till kajsa för att säga hej och myskväll med bland annat dessa två brudar resten av kvällen och skulle gissa på natten. nu luktar det färdigt så ha det gött!


vinst och en trevlig filmkväll hos alle, god natt!


Det är rätt ball att vara på hockeyn 2 tim...

img_9244 (MMS)

Det är rätt ball att vara på hockeyn 2 timmar innan man egentligen börjar iallafall!!!!


cause I'm sayin you know this is about you, there'll always be.


inte alls svårt att utan eftertanke låta stina ta hand om mitt hår och vipps så blev det 10 centimeter kortare. är inte värt att ångra sig nu direkt så vi kör på det här(upd. så har även ida klippt av sig håret med en kökssax och ingen är förvånad förstås) men nog om det, en kung dag med allt och inget. jobb på trican busat med småtrollen och myskväll i läggan. gnight mina vänner

skratta inte tjejer men det behövdes(verkligen!)


det finns ju ingen i hela världen som det är mer synd än om mig då jag har ont, kallar det arbetsskada i fötter och knän. så nya sköna(förhoppningsvis) skor och iläggssula för att klara av gina tricots hets ett tag till. tack mamma♥

Det är bara den som gått vilse som kan hitta nya stigar.


bästa alanya 2009


Dont you worry about a thing.

Läskigt hur gott spagetti och köttfärssås kan vara då man inte behöver göra det själv. Middag efterrätt nytvättade kläder matlådor ny karaff+glas och mat till kylskåpet! Sveriges bästa curlingmamma har man ju och nu åker jag till lägenheten för en myskväll med Sandra, dagen kunde inte avslutas på ett bättre sätt:-)

If it is from you I don't mind hurting.


uggleörhängen från ginatricot, ha en fin dag:-)

watch me as I dance in the spotlight.


underbart pigg och glad som ni nog kan se. men en bra dag och en tidig kväll nu. upp och jobba vidare imorgon och äta middag hos mamma(har nog inte ätit middag på.........hur länge?) sov gott mina vänner

Sjukt snygga väskor har kommit in idag och...

img_1879 (MMS)

Sjukt snygga väskor har kommit in idag och jag inventerar till 21.00 så önska mig en trevlig kväll;-)


Nu är det du och jag och du gör min dag.

vilken kväll vi hade igår. promillehalten var högre än vanligt, trerätters middag, bingo, godaste drinkarna av rebecka och en massa annat. för att inte glömma en efterfest till 09.00 som innehöll allt. där vi gärna tar hål i bröstet med en säkerhetsnål och dricker absint som om det vore vatten. tack alla och myskväll med tjejerna ikväll var ju allt som behövdes för att göra helgen top:-)

GRATTIS KUNG LINN PÅ 19 ÅRSDAGEN!!!!!

img_2960 (MMS)

GRATTIS KUNG LINN PÅ 19 ÅRSDAGEN!!!!!


fredagkväll.




bobrace snöpulningar och grillande i vitbergsbacken sen soffläge med tjejerna i truppen på americavägen, är helt slut nu men lycklig som bara den. jobb imorgon igen så dags att sova mina 6 timmar nu, god natt mina kära!

Middag på tatung med fina tjejer, snart åk...

img_8613 (MMS)

Middag på tatung med fina tjejer, snart åker vi vidare på äventyr!


I promise to never let go of that promise.



en fullstäckad dag som började då julia ringde och väckte mig halv ett, somnade sju. gick med två tunga ben till stan och mötte upp några tjejer på waynes, kycklingsallad och mycket snack. en summering av gårdagen gjorde även det här dagen och kvällen va kung rakt igenom obeskrivligt rolig/sjuk. sedan en sista kram till matilda som åker söderut igen usch, fotbollscup, middag med ida och linn och kvällen har spenderats med julia henke och en skridskoplan. fick bekräftat att jag är värdelös på allt som har med skridskor att göra men dagen kunde inte avslutats bättre. fullspäckad dag imorgon med och nu somnar jag sittandes puss

Grattis till Ludde och nu är det efterfest...

img_4980 (MMS)

Grattis till Ludde och nu är det efterfest! Skååååål


Nu skålas det champagne på Storgatan 70, h...

img_8102 (MMS)

Nu skålas det champagne på Storgatan 70, ha en fin kväll!


trettondagsafton.

lite spontant så kör vi igen, 10 tjejer och killar för hockey där vi dricker allt annat än vatten. nu måste jag agera fort för att gå till julia för att äta en mysig middag:-) har känslan av att det kommer bli kyng!


på sunnanåcupen med trevligt sällskap :-)

img_7930 (MMS)

på sunnanåcupen med trevligt sällskap :-)


you will always be my hero.


det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln.

jag hatar min brutala ångest i allt, finns inget som känns helt klart för mig utan det ska alltid finnas ett men med i bilden. irriterande men nu funderar jag än en gång på att åka till norge och jobba. ska jag, ska jag inte? någon som är sugen på att hyra min lägenhet i andra hand i så fall? jag vill inte lämna gina för allt i världen men vill ut i världen och det är nu. vad säger ni kära människor, 1700 i månaden och en fin lägenhet på kågevägen?


I am not your babe.

förlåt mamma det blev nudlar igen(lovar att kokböckerna ska komma till någon användning snart) och nu ska jag traska till ladan för att se uppvärmningen med matilda och sen jobba stenhårt. på återseende

dreaming people.


kyng kväll med middag med julia och senare jvm med en flertal brudar. förlust suger ju då man är så nervös att man har ont i magen in i det sista men somnar ändå rätt gott i natt skulle jag tro. nu ska jag krama jeppe adjö för denna gång, hörs imorgonnnnnnnn

3 januari


första arbetsdagen på det nya året väntar, till halv 7 sen middag med finaste julia! puss

vilket lyckorus den här kvällen bjöd på, god natt mina kära!


stressigt då man ligger i sängen till 17.00

har ätit en frukost/middag bestående av nudlar och kvarlämnade dillchips(sandra?) och nu hämtar kajsa mig för hockeytittande och senare bio med finaste, vi ska se narnia så ni kan nästa räkna ut vilka dessa två filurer är!


Finns alltid något att göra då duschen känns för långt borta...

ÅRET 2010:
Hur har året 2010 varit för dig?
till 90% kung resten botten, finns inga mellanting
Bättre än förra året? samma typ
Har du träffat några nya vänner? Jamän
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Studenten, balen, napa, sommarfester osv
Har du flyttat under år 2010? Yes har flygit ut ur boet och bor nu helt själv 
Har du hittat en ny låt som du älskar? varje dag! 
Isåfall vilken?
för många
Har du druckit alkohol? haha nääääe? 
Har du kysst en främling? väldigt troligt ändå

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? började bra iallafall 
Har du varit kär?
jamän, jeppe får ta på sig den!
Har du sagt jag älskar dig till någon? till mina kära och alla jag ser i fyllan 
Har någon sagt jag älskar dig till dig? yes!
Har du haft sex någon gång under året? har hänt
Har du haft ett hemligt förhållande? om man kan kalla det så, ja 


SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Ja 
Har du skämt ut dig?
Det har jag garanterat!
Har du ljugit för en vän? Vita lögner finns väl överallt? 
Har du varit ute en hel natt? Jahadå
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja
Har du förlorat en vän? Skulle man kunna säga 
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja många
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästavän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Ser tyvärr inte mina vänner på det sättet..eller va?! 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, absolut en hel del. studenten cypern balen fyllt 19(wow jag vet) flyttat hemifrån och en massa annat

Höll du några av dina nyårslöften? 
Det tror jag knappast 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej?

Dog någon som stod dig nära? 
Nej

Vilka länder besökte du?

Sverige och Cypern. 

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?

Fler resor!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
11 Juni

Vad var din största framgång 2010?

Nytt jobb?

Största misstaget? 
Jag är en expert på misstag, oftast löser det sig men ett största kan nog vara att festa med körtelfeber. gör det inte!

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Körtelfeber och ett stukat lillfinger typ?

Bästa köpet?
Iphone 4

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder utan tvekan sen alla waynes besök kanske

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Studenten och massa små saker som förgyller vardagen!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie, gubben i lådan, wavin flag osv

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Svårt att säga men samma säkert

Vad önskar du att du gjort mer? 
Lagt ner min energi på långvariga saker och inte bara ta allt för vad det är nu. har en oerhörd egenskap att leva i nuet och verkligen inte bry mig om konsekvenser 

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Tvekat!

Hur tillbringade du julen?
Med min familj och kusiner hemma hos mamma, precis så som julafton ska vara.

Blev du kär i år?
Nej ingen nyförälskelse

Favoritprogram på TV?

Ensam mamma söker kanske eller halv åtta hos mig 

Bästa boken du läste i år?

Har börjat med sofis mode men det går trögt just nu

Största musikaliska upptäckten? 
Vet inte faktiskt, olle? 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar.

Något du önskade dig men inte fick?
Finns mycket man vill ha men inte kan få!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
 
Tror att jag var sjuk då, så stina och kajsa kom förbi med en present och en luftkram. resten av dagen sov jag och fick ett uppvaktande av familjen! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer upplevelser och resor

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Kängor, jeans, blusar, stora örhängen/halsband och 15 cm klackar på varje fest

Vad fick dig att må bra?
Vännerna och familjen

Vilken kändis var du mest sugen på?

Channing Tatum är min dröm

Vem saknade du?
Sista månaderna jeppe.

De bästa nya människorna du träffade?
ingen nämnd ingen glömd


Allt var svävande men nu ser jag så klart.





skulle ta mig veckor att berätta om nyårsafton 2010/11 så därför låter jag det va. kvällen kunde inte börjat bättre med middag med finaste raketer kärleksförklaringar spel skratt husfest dans sen sätter jag ett lämpligt slut för det där. walk of shame med s förgyllde årets första morgon och senare en borttappad hemnyckel och mys med tjejerna. på återseende imorgon nu känns sängen som ett moget beslut!

nytt år, ny blogg


välkommen!


RSS 2.0